Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 11:31

Μήπως η ιστοσελίδα σου "πάλιωσε" και χρειάζεται ανανέωση;

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον κόσμο του διαδικτύου οι ρυθμοί είναι πολύ γρήγοροι και οι αλλαγές ραγδαίες. Αυτό που χθες θεωρούσαμε σχετικό και σύγχρονο, σήμερα έχει αντικατασταθεί με κάτι άλλο πιο μοντέρνο και εξελιγμένο. Πολλά λοιπόν από τα ήδη υπάρχοντα sites,  όταν κατασκευάστηκαν πληρούσαν τις απαραίτητες προδιαγραφές αλλά σήμερα θεωρούνται ξεπερασμένα και μη λειτουργικά, με αποτέλεσμα να συντελούν στη δημιουργία μιας κακής εικόνας, για μια επιχείρηση που θέλει να θεωρείται σύγχρονη.  Μήπως ήρθε η ώρα να ανακατασκευάσεις το website της επιχείρησής σου;

Γιατί να χάνεις πελάτες;

Μια ιστοσελίδα που δεν ανανεώνεται συχνά, είναι ο βασικός παράγοντας για χαμένους πελάτες και παράπονα ήδη υπαρχόντων. Εάν το μήνυμα που θέλεις να περάσει η επιχείρηση σου έχει αλλάξει ή εξελιχθεί, καλό θα ήταν μια ριζική ανακατασκευή της ιστοσελίδας σου.

Λειτουργικότητα 

Ένα μοντέρνο site θα πρέπει να έχει καινοτόμο design, το οποίο θα κρατά το ενδιαφέρον του επισκέπτη έτσι ώστε να μη φύγει αμέσως! Θα πρέπει να φορτώνει γρήγορα, να είναι εύκολο στην πλοήγηση και το περιεχόμενο να είναι σωστά δομημένο και περιεκτικό.

Ιστοσελίδα = πηγή πληροφόρησης

Επικεντρώσου στο όσο το δυνατόν ποιοτικότερο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου και δώσε έμφαση στη λεπτομερή και ακριβή παρουσίαση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σου και περιόρισε τα flash που απλά αποσπούν την προσοχή του επισκέπτη. Μην ξεχνάς πως ο επισκέπτης ψάχνει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία για αυτό και επισκέφθηκε το site σου. Βοήθησε τον να φτάσει σε αυτήν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Η δέσμευση της Entropia

Η ομάδα μας θα μελετήσει και θα εντοπίσει όλες τις βελτιστοποιήσεις που χρειάζεται η σελίδα σου και ανάλογα θα προχωρήσει στην κατασκευή και υλοποίηση ενός  νέου,  πιο σύγχρονου εικαστικού site, σχεδιασμένο για τις ανάγκες της επιχείρησής σου.  Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας και στην ευκολία εντοπισμού της πληροφορίας από τον επισκέπτη.

 

Εάν έχεις στόχο το κέρδος, μην το σκέφτεσαι.. η αναβάθμιση είναι μονόδρομος!

 

Στο Cherry Blog μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της εταιρείας μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects που ολοκληρώνουμε καθώς και να διαβάσετε ειδήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας.