Cherry Plus

Cherry Plus

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Δράση «Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, προκειμένου να αναβαθμίσουν και να βελτιώσουν την ανταγωνιστική τους θέση στην εσωτερική και εξωτερική αγορά, επενδύοντας στον εκσυγχρονισμό του παραγωγικού εξοπλισμού τους και στην πιστοποίηση των προϊόντων τους.

Δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση» στοχεύει στην ενίσχυση υφιστάμενων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται:

- στο λιανικό εμπόριο
- στην παροχή υπηρεσιών εστίασης
- στην παροχή υπηρεσιών ιδιωτικής εκπαίδευσης–κοινωνικής μέριμνας

προκειμένου να αναβαθμίσουν το επίπεδο επιχειρησιακής οργάνωσης και λειτουργίας τους.

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 11:54

Ασφάλεια δεδομένων | Cloud Backup

Με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις  από hackers σε πελάτες μας και μετά από διαπίστωση έξαρσης του φαινομένου σε παγκόσμιο επίπεδο, θεωρούμε υποχρέωσή μας να επιστήσουμε την προσοχή σας, για να λάβετε μέτρα ασφάλειας των ψηφιακών δεδομένων της επιχείρησής σας.

Το SEO ή Search Engine Optimization είναι ένα σύνολο τεχνικών με στόχο την υψηλότερη δυνατή κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης της ιστοσελίδας, η οποία και βελτιστοποιείται για συναφείς αναζητήσεις. Το να επενδύσει κάποιος επαγγελματίας στο SEO είναι κάτι απαραίτητο τη σήμερον ημέρα, κυρίως λόγω του όγκου των sites και των πληροφοριών που διατίθενται online. Με το SEO θα αυξηθεί η δωρεάν, στοχευμένη κίνηση στην ιστοσελίδα σου χωρίς κόστος ανά κλικ. Το SEO όμως είναι μια διαρκής διαδικασία, η οποία θα έχει μακροχρόνια θετικά αποτελέσματα σε πλήθος αναζητήσεων.

Την έλευση δύο νέων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, προϋπολογισμού €100 εκατ., που στοχεύουν στην υποβοήθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων, προαναγγέλλει η κυβέρνηση. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αλέξανδρος Χαρίτσης, εξήγγειλε χθες τα προγράμματα “Ψηφιακό Άλμα” και “Ψηφιακό Βήμα”, τα οποία - όπως τόνισε - έρχονται εντός του Μαΐου. Μιλώντας στο συνέδριο του ΣΕΒ με θέμα “Σχεδιάζουμε το μέλλον με επενδύσεις”, ο κ. Χαρίτσης σημείωσε ότι έμφαση δίνεται στο να ενταχθούν συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Όπως διευκρίνισε, τα δύο νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ, με προϋπολογισμό €50 εκατ. έκαστο, αφορούν επιχειρήσεις, οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την τεχνολογία το πρώτο και το δεύτερο για μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις. Επιπλέον, υπενθύμισε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη και προγράμματα για την ευρυζωνικότητα της χώρας.

Σε μια προσπάθεια να καταστήσουν δυνατό τον ψηφιακό μετασχηματισμό χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια, οι επιχειρήσεις αποδίδουν προτεραιότητα στις δαπάνες για την ασφάλεια του τομέα της Πληροφορικής. Το 2018, οι μεγάλες επιχειρήσεις κατανέμουν έως και το 26% των προϋπολογισμών τους στην ψηφιακή ασφάλεια, επαναπροσδιορίζοντας το στρατηγικό ρόλο της προστασίας των εταιρικών δεδομένων.

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 12:21

Μήπως ήρθε η ώρα για rebranding;

Σκέφτεσαι να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην επιχείρησή σου; Δε σε εμπνέει πια το λογότυπό σου, ή αισθάνεσαι ότι η αισθητική του δε σε αντιπροσωπεύει πλέον ή εστιάζεις σε νέες περιοχές (όπως νέα προϊόντα ή νέες γεωγραφικές περιοχές); Αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις το rebranding σου!

Ένα από τα πλέον ζέοντα προβλήματα για την ελληνική επιχειρηματικότητα, την ευχερή πρόσβαση στη χρηματοδότηση, επιχειρεί να βελτιώσει η χορήγηση Κοινοτικών δανείων €640 εκατ. σε νεοφυείς και καινοτόμες μικρομεσαίες εταιρείες. Τα κονδύλια, που θα διατεθούν με τη μορφή χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (ΕΤαΕ) της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, θα στηρίξουν πάνω από 5.000 ελληνικές startups και καινοτόμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μια δήλωση συνεργασίας, η οποία έλαβε τη μορφή μιας φιλόδοξης διακήρυξης, συνυπέγραψαν για την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) 25 ευρωπαϊκές χώρες. Η συνένωση των ευρωπαϊκών δυνάμεων για την τεχνητή νοημοσύνη στηρίζεται στην άποψη ότι η ΑΙ μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη στην κοινωνία και την οικονομία, όπως καλύτερη υγειονομική περίθαλψη, ασφαλέστερες μεταφορές και πιο ανταγωνιστική βιομηχανία.

Υποχρεωτικό σε ολόκληρη την Ε.Ε. για τα νέα επιβατικά αυτοκίνητα και τα ελαφρά οχήματα καθίσταται από τον Απρίλιο, το σύστημα κλήσεων έκτακτης ανάγκης "eCall", με την Ευρώπη να κάνει ένα ακόμη βήμα για εμπλοκή της τεχνολογίας στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Το “eCall” καλεί αυτόματα τον Ενιαίο Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης “112” σε περίπτωση σοβαρού τροχαίου ατυχήματος. Η κλήση προς τον αριθμό “112” παρέχει τη δυνατότητα εντοπισμού της γεωγραφικής θέσης του καλούντος, μέσω του δορυφορικού συστήματος πλοήγησης Galileo. Με τον τρόπο αυτό, ο χρόνος απόκρισης των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης αναμένεται να βελτιωθεί κατά 50% στην ύπαιθρο και 40% στις αστικές περιοχές, γεγονός που θα μπορούσε να σώσει έως και 2.500 ζωές σε ολόκληρη την Ευρώπη, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Σελίδα 1 από 5

Στο Cherry Blog μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της εταιρείας μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects που ολοκληρώνουμε καθώς και να διαβάσετε ειδήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας.