Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 12:21

Μήπως ήρθε η ώρα για rebranding;

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σκέφτεσαι να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην επιχείρησή σου; Δε σε εμπνέει πια το λογότυπό σου, ή αισθάνεσαι ότι η αισθητική του δε σε αντιπροσωπεύει πλέον ή εστιάζεις σε νέες περιοχές (όπως νέα προϊόντα ή νέες γεωγραφικές περιοχές); Αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις το rebranding σου!


Τα καλά νέα: η αναγκαιότητα επανασχεδιασμού δεν είναι κακό σημάδι. Αντιθέτως! Οι πιο επιτυχημένες εταιρείες το κάνουν. Συχνά, ένα rebrand σημαίνει ότι η εταιρεία έχει εξελιχθεί πέρα ​​από την προηγούμενη ταυτότητά της. Η επανασχεδίαση προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για την ενίσχυση της παρουσίας και της εικόνας της εταιρείας στα μάτια των πελατών.


Γιατί να κάνω rebranding;

  1. Στοχεύεις πλέον σε ένα ευρύτερο κοινό και το εμπορικό σήμα θα πρέπει να αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό.
  2. Θέλεις να συμβαδίζεις με τον ανταγωνισμό
  3. Τεχνολογικές αλλαγές
  4. Αλλαγή τάσεων

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ακριβώς τον λόγο που αλλάζεις σήμα. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις ότι αξίζει να γίνει η προσπάθεια αλλαγής επωνυμίας και ότι θα επιτευχθούν τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην επιχείρησή σου. Η ομάδα της Entropia είναι εδώ για να σε κατευθύνει και παρέα να επαναπροσδιορίσουμε το brand σου.

 

Ας δούμε παρακάτω κάποια από τα πιο γνωστά logos εταιριών με το πέρασμα των χρόνων:

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο Cherry Blog μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της εταιρείας μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects που ολοκληρώνουμε καθώς και να διαβάσετε ειδήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας.