Τεχνικό τμήμα Cherry Plus

Τεχνικό τμήμα Cherry Plus

Η ομάδα των τεχνικών της Cherry συνδυάζει την εμπειρία, τη γνώση και τη συνεχή μάθηση, ώστε να σας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συμβουλές και λύσεις για την επιχείρησή σας.
Το τμήμα αποφάσισε τα τελευταία χρόνια πως θα προτείνει στους πελάτες της την αγορά και χρήση Η/Υ brand names (HP, DELL, LENOVO) και όχι συναρμολογούμενους. Δεν αποτελεί κάποιο complex, απλά η πολύπειρη εμπειρία μας, μας υπέδειξε πως αξίζει και συμφέρει περισσότερο στον πελάτη αυτή η λύση.

  • Εγκατάσταση, συντήρηση και τακτικός έλεγχος σε servers των μεγαλύτερων brands (HP, IBM, DELL). Microsoft Updates, Upgrade firmware,Shadow backup.
  • Backup με τη χρήση software (COBIAN, GFI) και αποστολή log files,Files report (με την επιτυχία τους) σε καθημερινή βάση.
  • Πιστοποιημένος τερματισμός καλωδίωσης και συντήρηση του δικτύου σας σε τακτικά διαστήματα (Rack, Switches, Patch Panel, Cable manager)
  • Ασύρματες ζεύξεις(links) με τη χρήση των καλύτερων στο είδος τους προϊόντων  (Unify). Απομακρυσμένα δίκτυα με VPN Routers (CISCO, ZYXEL, TP-LINU). Access points, repeaters.
  • Servers,Η/Υ,Laptops,netbooks.
  • Ανάκτηση δεδομένων σε εφικτές περιπτώσεις. Απολύμανση από Virus, Trojans, Rootkits, Malware.
  • Printers (Laser & Inkjets), Dot Matrix,
  • Παρέχουμε την απόλυτη ασφάλεια (Total Security) σε εποχές που οι εισβολές στο διαδίκτυο πολλαπλασιάζονται κάθε μέρα σε όλα πλέον τα λειτουργικά συστήματα. Firewall- Router– Internet Security, Antivirus, Antimalware.
  • UPS για όλων των ειδών τους Υ/Η (κατάλληλο φορτίο) Server UPS με σύνδεση και εγκατάσταση software, όπου και υπάρχει τακτική ενημέρωση μέσω e-mail.

Και μη ξεχνάτε, πως οι τεχνικοί της Cherry σας προσφέρουν τις γνώσεις τους μέσω τηλεφωνικής ή και απομακρυσμένης βοήθειας (AMMY ADMIN, TEAMVIEWER)
Είμαστε πάντα δίπλα σας.Η ομάδα τεχνικών της Cherry.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015 11:06

Kατάστημα ρούχων Αλμπάνη-Τζήκα

Προφίλ :

Το κατάστημα ρούχων Αλμπάνη-Τζήκα "Αφροδίτη" εδρεύει στην Ελασσόνα. Πάνω από πενήντα χρόνια δραστηριοποιείται με συνέπεια και σεβασμό στον χώρο της ένδυσης. Στην ουσία πρόκειται για ενα δίκτυο καταστημάτων σε Ελασσόνα, Λάρισα και Ν. Πόρους. Επίσης, η πολυετής συνεργασία με μια πλειάδα επώνυμων brands γυναικείων, ανδρικών και παιδικών ενδυμάτων αλλά και πρόσφατες συνεργασίες με οίκους στο χώρο της βάπτισης αλλά και της αθλητικής ένδυσης έχει δημιουργήσει μια τεράστια γκάμα ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ.

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 10:15

Νασιακόπουλος ΑΕ

Προφίλ :

Η Νασιακόπουλος Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες επιχειρήσεις στο χώρο του αυτοκινήτου στην κεντρική και βόρειο Ελλάδα, με πολλές διακρίσεις και βραβεία (Auto Τρίτη, δημοφιλέστερη εταιρεία στη Θεσσαλία το 2002 και δημοφιλέστερη εταιρεία στη Β. Ελλάδα το 2000 και το 2006 κ.α.). Διαθέτει εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2700τ.μ. που περιλαμβάνουν εκθεσιακούς χώρους, συνεργεία, φανοβαφεία κα.

Στο Cherry Blog μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της εταιρείας μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects που ολοκληρώνουμε καθώς και να διαβάσετε ειδήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας.