Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 09:51

Η Logitech μετέτρεψε 160 gaming keyboards σε μία τεράστια οθόνη

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα keyboards με επαναπογραμματιζόμενα LEDs για backlighting έχουν εδώ και αρκετό καιρό κάνει την εμφάνιση τους στην αγορά, ωστόσο η Logitech βρήκε ακόμη ένα τρόπο χρήσης της τεχνολογίας.

 

Στο φεστιβάλ gaming PAX East, η εταιρεία δημιούργησε μία τεράστια οθόνη χρησιμοποιώντας 160 φωτιζόμενα keyboards τύπου G810.

Η οθόνη, που διαφημίστηκε ως το Great Wall of Logitech G, χρησιμοποιήθηκε για να δείχνει διάφορα μηνύματα και εικόνες κατά την διάρκεια του PAX East, συμπεριλαμβανομένου του mock-up ενός side-scrolling shooter παιχνιδιού που δημιούργησε η εταιρεία iam8bit.

Μια προσεκτικότερη ματιά στην οθόνη, δείχνει πως τα πλήκτρα είναι ακάλυπτα –δεν διαθέτουν το κλασικό μαύρο φινίρισμα- ώστε να εκπέμπουν περισσότερο φως, αλλά όπως και να έχει, το τελικό αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και δείχνει τις multicolor δυνατότητες του πληκτρολογίου της εταιρείας G810.

 

Πηγή Insomnia.gr

Στο Cherry Blog μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της εταιρείας μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects που ολοκληρώνουμε καθώς και να διαβάσετε ειδήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας.