Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 09:47

Το Gmail app στο Android υποστηρίζει τώρα λογαριασμούς Exchange

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι η νέα έκδοση του Gmail για το Android, υποστηρίζει τώρα λογαριασμούς Exchange σε όλες τις συσκευές, οπότε μπορείτε να δέχεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εταιρικό λογαριασμό σας, μαζί με τα προσωπικά σας στο ίδιο app.

 

Το update του Gmail που επιτρέπει τον συγχρονισμό με εταιρικούς λογαριασμούς Microsoft Exchange δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σε όλους, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να διατεθεί για όλους τους χρήστες.

Πέρα από την συγκεκριμένη αναβάθμιση, η Google ανακοίνωσε ακόμη μία, αυτή την φορά για το Google Drive στο web, με τους χρήστες να μπορούν να λάβουν ειδοποιήσεις στον Chrome, που τους επιτρέπουν να γνωρίζουν πότε κάποιος μοιράζεται αρχεία ή ζητάει πρόσβαση σε αρχεία. Είναι μία μικρή, αλλά σημαντική αναβάθμιση που μπορεί να βοηθήσει να εξοικονομηθεί χρόνος, όταν περιμένετε κάποιο σημαντικό αρχείο.

Πηγή Insomia.gr

Στο Cherry Blog μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της εταιρείας μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects που ολοκληρώνουμε καθώς και να διαβάσετε ειδήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας.