Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 09:53

Αναδιπλούμενες Οθόνες από την Samsung το 2017 !

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είναι γνωστό ότι η Samsung ετοιμάζει κινητό με αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο προς το παρόν είναι γνωστό με την ονομασία Project Valley. Επιπλέον, έχουν διαρρεύσει ορισμένες φωτογραφίες που δείχνουν πως θα είναι το κινητό.Στο παρελθόν, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι το συγκεκριμένο κινητό θα κυκλοφορούσε τον Ιανουάριο του 2016, κάτι που δεν έγινε. Από ότι φαίνεται λοιπόν, η συσκευή θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Σύμφωνα με μία πηγή από τη Νότια Κορέα, η Samsung θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των αναδιπλούμενων οθονών στα τέλη του 2016, επομένως το κινητό με αναδιπλούμενη οθόνη δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το 2017.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή, η συσκευή θα αποτελεί κινητό με οθόνη 5 ιντσών, που θα μετατρέπεται σε tablet 7 ιντσών όταν αναδιπλώνεται. Προηγούμενες φήμες κάνουν λόγο για χρήση του Snapdragon 620 ή του 820 για την εν λόγω συσκευή, ενώ η RAM αναμένεται να είναι 3 GB.

 

Πηγή : Insomnia.gr

Στο Cherry Blog μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της εταιρείας μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects που ολοκληρώνουμε καθώς και να διαβάσετε ειδήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας.