Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 14:16

Εργασία από το σπίτι

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τα τελευταία χρόνια το μοντέλο εργασίας έχει αλλάξει για αρκετούς εργαζομένους. Υπάρχουν κατηγορίες εργαζομένων όπως πχ οι πωλητές, οι οποίοι εκ των πραγμάτων παιρνούν μεγάλο μέρος της ημέρας εκτός γραφείου. Ωστόσο, η απουσία από το γραφείο δεν αναιρεί την ανάγκη του στελέχους να έχει πρόσβαση σε πληροφορία που βρίσκεται εντός της εταιρείας, όπως είναι οι καρτέλες πελατών, αναφορές, emails, τηλεφωνικές κλήσεις κοκ.

 

Η ραγδαία ανάπτυξη του Internet αλλά και η αυξημένη φορητότητα των συσκευών επικοινωνίας (netbooks, smartphones, tablets) μπορούν να ικανοποιήσουν την απαίτηση για αδιάκοπη πρόσβαση στην πληροφορία. Ωστόσο, η ανάπτυξη ενός συστήματος τηλεεργασίας πρέπει να λαμβάνει υπόψη ολες εκείνες τις παραμέτρους που από τη μια θα διασφαλίζουν την απρόσκοπτη επικοινωνία και από την άλλη θα εγγυώνται την ασφάλεια της πληροφορίας και ότι αυτή ούτε θα υποκλαπεί αλλά ούτε και θα αλλοιωθεί μέχρι να φτάσει στον απομακρυσμένο χρήστη.

συνθήκες αυτές καλύπτονται με τη δημιουργία ασφαλών διόδων επικοινωνίας γνωστών και ως VPN (Virtual Private Networks). Μέχρι πριν λίγα χρόνια η δημιουργία  ενός VPN ήταν πολυέξοδη υπόθεση, αλλά πλέον υπάρχουν λύσεις οικονομικές οι οποίες δεν υπολείπονται σε ποιότητα. Η Cherry Plus έχει κατά καιρούς υλοποιήσει για πελάτες της VPN είτε μεταξύ υποκαταστημάτων είτε για περιφερόμενους χρήστες. Οι συγκεκριμένες λύσεις χαρακτηρίζονται από ασφάλεια, ταχύτητα και υψηλή αξιοπιστία.

Η ραγδαία ανάπτυξη του Internet αλλά και η αυξημένη φορητότητα των συσκευών επικοινωνίας (netbooks, smartphones, tablets) μπορούν να ικανοποιήσουν την απαίτηση για αδιάκοπη πρόσβαση στην πληροφορία. Ωστόσο, η ανάπτυξη ενός συστήματος τηλεεργασίας πρέπει να λαμβάνει υπόψη ολες εκείνες τις παραμέτρους που από τη μια θα διασφαλίζουν την απρόσκοπτη επικοινωνία και από την άλλη θα εγγυώνται την ασφάλεια της πληροφορίας και ότι αυτή ούτε θα υποκλαπεί αλλά ούτε και θα αλλοιωθεί μέχρι να φτάσει στον απομακρυσμένο χρήστη.Οι συνθήκες αυτές καλύπτονται με τη δημιουργία ασφαλών διόδων επικοινωνίας γνωστών και ως VPN (Virtual Private Networks). Μέχρι πριν λίγα χρόνια η δημιουργία  ενός VPN ήταν πολυέξοδη υπόθεση, αλλά πλέον υπάρχουν λύσεις οικονομικές οι οποίες δεν υπολείπονται σε ποιότητα. Η Cherry Plus έχει κατά καιρούς υλοποιήσει για πελάτες της VPN είτε μεταξύ υποκαταστημάτων είτε για περιφερόμενους χρήστες. Οι συγκεκριμένες λύσεις χαρακτηρίζονται από ασφάλεια, ταχύτητα και υψηλή αξιοπιστία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Total Security Windows Updates »

Στο Cherry Blog μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της εταιρείας μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects που ολοκληρώνουμε καθώς και να διαβάσετε ειδήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας.