Cherry Plus

Cherry Plus

Η συσσωρεμένη εμπειρία ετών στον χώρο της πληροφορικής, σε συνδυασμό με το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των συνεργατών μας, αποτελούν τα βασικά στοιχεία της δυναμικής παρουσίας μας στην Κεντρική Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή. Αποστολή μας είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις, στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας, για επιχειρήσεις και φορείς, μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και με στόχο το υψηλό αποτέλεσμα.

Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη με δημιουργική συνεργασία, υπεύθυνα βασιζόμενοι σε σταθερές αξίες επαγγελματικού ήθους.Αντικείμενό μας, η σύγχρονη σκέψη και η στρατηγική για την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των αναγκών μιας δυναμικής και ευέλικτης επιχείρησης.Αισθανόμαστε δημιουργική διάθεση για αποτελέσματα υπέρ των πελατών μας. Η δική τους εξέλιξη είναι η δική μας επιτυχία.

Στόχος μας είναι να συμβάλουμε δυναμικά στην ανάπτυξη, την καταξίωση και την κερδοφορία των πελατών μας, μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και αποσκοπώντας στο υψηλό αποτέλεσμα.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Την ψηφιακή της στρατηγική συνεχίζει να “χτίζει” η Ε.Ε., επιχειρώντας να μεγιστοποιήσει την αλυσίδα αξίας που παράγει η τεχνολογία προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας. Κάνοντας ένα ακόμη βήμα προς τον εμβληματικό στόχο για μετάβαση σε μια – πραγματικά - ενιαία ψηφιακή αγορά, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε χθες “πακέτο” μέτρων για την τόνωση του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ερευνητές του πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στον Irvine (UCI) βρήκαν τρόπο να αυξήσουν την ανθεκτικότητα νανοκαλωδίων, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μπαταρίες ιόντων λιθίου, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούνται για πολύ μεγάλο αριθμό ετών. Μάλιστα, βρήκαν τον τρόπο αυτό σε μια στιγμή που δεν δούλευαν σοβαρά.

Τα keyboards με επαναπογραμματιζόμενα LEDs για backlighting έχουν εδώ και αρκετό καιρό κάνει την εμφάνιση τους στην αγορά, ωστόσο η Logitech βρήκε ακόμη ένα τρόπο χρήσης της τεχνολογίας.

Η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι η νέα έκδοση του Gmail για το Android, υποστηρίζει τώρα λογαριασμούς Exchange σε όλες τις συσκευές, οπότε μπορείτε να δέχεστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εταιρικό λογαριασμό σας, μαζί με τα προσωπικά σας στο ίδιο app.

Το facebook είναι μια social media ιστοσελίδα στην οποία μπορεί κάποιος να δικτυωθεί , να γνωρίσει νέο κόσμο, να βρει χαμένους φιλους και άλλα πολλά που έχουν να κάνουν με την κοινωνική δικτύωση. Δεν χρειάζεται νομίζουμε ότι χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Όλοι το ξέρουμε/χρησιμοποιούμε.

Είναι γνωστό ότι η Samsung ετοιμάζει κινητό με αναδιπλούμενη οθόνη, το οποίο προς το παρόν είναι γνωστό με την ονομασία Project Valley. Επιπλέον, έχουν διαρρεύσει ορισμένες φωτογραφίες που δείχνουν πως θα είναι το κινητό.

Η Microsoft έχει πραγματοποιήσει επίδειξη αρκετών projects που σχετίζονται με την συσκευή Mixed-Reality της εταιρείας Hololens, και το συγκεκριμένο που έχει την ονομασία “Holoportation” είναι από τα εντυπωσιακότερα.

Η Cherry Plus σας παρουσιάζει τo πρώτο laptop της Microsoft ,το οποίο είναι ένα αποσπώμενο υβριδικό tablet που παντρεύει ένα Surface Pro tablet με ένα λεπτό σε σχεδίαση notebook.

To Microsoft Surface Book θα διατίθεται από $1.499 στις ΗΠΑ και απευθύνεται σε αυτους που θα αγόραζαν ένα high-end laptop όπως το Apple MacBook Prο.

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 12:16

Ανάκτηση φωτογραφιών από την κάρτα μνήμης

Σε όλους έχει συμβεί το ατυχές περιστατικό να χάσουν τις φωτογραφίες που έχουν αποθηκευμένες σε κάποια κάρτα μνήμης, σε ένα κινητό ή μια κάμερα.

Το πρώτο πράγμα που είναι καλό να γνωρίζετε είναι ότι, όταν γίνεται η διαγραφή ενός αρχείου από μια κάρτα μνήμης, δεν διαγράφεται απολύτως το αρχείο από την κάρτα, αλλά σε πολλές περιπτώσεις ο χώρος που καταλάμβανε το αρχείο αυτό μαρκάρεται ως διαθέσιμος.

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 12:12

Πώς να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά newsletters

Σε καθημερινή βάση, η θυρίδα του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου βομβαρδίζεται κυριολεκτικά με ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος μηνυμάτων από newsletters και ενημερώσεις που είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς.

Σελίδα 1 από 3

Στο Cherry Blog μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της εταιρείας μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects που ολοκληρώνουμε καθώς και να διαβάσετε ειδήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας.