Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 13:16

Διαθέσιμα για όλους τους χρήστες του Messenger τα instant games!

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Facebook έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θέλει το Messenger να είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό messaging app. Το Messenger μετατρέπεται σε μια πλατφόρμα, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείς με διάφορους τρόπους, να κάνεις τα δικά σου story, να στέλνεις χρήματα και φυσικά έχει ανοίξει την πόρτα στις διαφημίσεις. Πλέον μέσα από το Messenger οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν και παιχνίδια. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είχε ανακοινωθεί από τον Νοέμβριο, αλλά ήταν διαθέσιμο μόνο για όσους βρίσκονταν στις ΗΠΑ.

Από σήμερα οι 1.2 δισ. χρήστες του Facebook Messenger ανά τον κόσμο θα μπορούν να παίζουν Instant Games. Πλέον υπάρχουν ενσωματωμένα rich gameplay features (όπως turn-based games) και game bots.

Επιπλέον, έχει διευρυνθεί και η γκάμα των παιχνιδιών. Ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι και την συσκευή που χρησιμοποιείς, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε έως και 50 τίτλους και κάθε εβδομάδα θα έρχονται περισσότεροι. Μέσα υπάρχουν παιχνίδια όπως Words with Friends και EverWing, ενώ σύντομα θα έρθει το 8 Ball Pool. Το EverWing είναι από τα πρώτα που θα χρησιμοποιεί game bots.

                                                                                                                                                                                                                                                                                     Πηγή: techblog.gr

Στο Cherry Blog μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της εταιρείας μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects που ολοκληρώνουμε καθώς και να διαβάσετε ειδήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας.