Τρίτη, 18 Απριλίου 2017 12:48

Θέλεις να κατασκευάσεις μια ιστοσελίδα αλλά δεν ξέρεις από που να αρχίσεις;

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Απόλυτα λογικό να θέλεις να εκσυγχρονιστείς και να παρουσιάσεις τις υπηρεσίες σου και τα προϊόντα σου στον κόσμο του διαδικτύου κατασκευάζοντας μια ιστοσελίδα. Έχεις όμως κατακλυστεί από πληροφορίες και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Ακούς όρους όπως SEO, mobile friendly, responsive design και έχεις μπερδευτεί.  Κύριος παράγοντας σε όλη την διαδικασία της κατασκευής της ιστοσελίδας λοιπόν, είναι η σωστή έρευνα και ενημέρωση.

Η σωστή ανάλυση των αναγκών της επιχείρησης σου και η κατανόηση των στόχων σου, θα οδηγήσει σε μια ιστοσελίδα που θα σε αντιπροσωπεύει πλήρως. Η έρευνα που θα πραγματοποιηθεί θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει τα εξής:

  • την λεπτομερή ανάλυση του ανταγωνισμού
  • τις τάσεις που ακολουθούν οι δυνητικοί πελάτες - χρήστες 
  • την εύρεση των λέξεων κλειδιών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν
  • την  κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης 
  • την ανάλυση των νέων τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται
  • τις βέλτιστες τεχνικές σχεδιασμού και κατασκευής 

Η δημιουργική ομάδα της Entropia είναι εδώ για να πραγματοποιήσει μία λεπτομερή έρευνα όλων των παραπάνω και μετέπειτα να σε οδηγήσει στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας που θα είναι "κομμένη και ραμμένη" στα μέτρα σου! Επικοινώνησε μαζί μας για μία αναλυτική ενημέρωση των υπηρεσιών μας!

Στο Cherry Blog μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της εταιρείας μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects που ολοκληρώνουμε καθώς και να διαβάσετε ειδήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας.