Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017 13:17

Η Amazon παραδίδει τις παραγγελίες στους πελάτες της με αλεξίπτωτο!

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παραγγείλατε από το Amazon: Θα παραλάβετε με αλεξίπτωτο! Η Amazon θα παραδίδει στους πελάτες τις παραγγελίες τους με ένα σύστημα drones που δεν θα προσγειώνονται καν!Η Amazon ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να εισαγάγει ένα νέο σύστημα στις υπηρεσίες αποστολής των προϊόντων της κάνοντας χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών, δηλαδή drones τα οποία όμως δεν θα χρειάζεται καν να προσγειώνονται!

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian, η κίνηση αυτή από την πλευρά της Amazon δείχνει ότι η εταιρεία προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει το σύστημα αποστολής της με τη χρήση drones, το οποίο φέρει την ονομασία Prime Air, ενώ έχει ήδη πραγματοποιήσει δοκιμές στο Κεϊμπριτζσάιρ της Βρετανίας.

Φυσικά, η χρήση κανονικών αλεξίπτωτων θα επιφέρει εύλογα προβλήματα, όπως οι ριπές του αέρα που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα το δέμα να προσγειωθεί σε λάθος σημείο -π.χ. στην σκεπή μιας μονοκατοικίας. Για τον λόγο αυτόν η Amazon δοκιμάζει ποικίλες μεθόδους προκειμένου να ξεπεράσει αυτή τη δυσκολία. Την τελευταία φορά που η εταιρεία είχε μιλήσει δημοσίως για τις δοκιμές αυτές, εκπρόσωπός της είχε δηλώσει ότι περιορίζονται, προς το παρόν, σε πελάτες με μεγάλες αυλές, ενώ αποστέλλονται πακέτα που ζυγίζουν έως 2,6 κιλά. Η Amazon ευελπιστεί ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι σε θέση να αναπτύξει περαιτέρω το σύστημα αυτό.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Πηγή: www.news.gr

Στο Cherry Blog μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της εταιρείας μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects που ολοκληρώνουμε καθώς και να διαβάσετε ειδήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας.