Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2015 12:20

Το Νέο Microsoft Surface Book ήρθε για να κάνει αίσθηση!

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Cherry Plus σας παρουσιάζει τo πρώτο laptop της Microsoft ,το οποίο είναι ένα αποσπώμενο υβριδικό tablet που παντρεύει ένα Surface Pro tablet με ένα λεπτό σε σχεδίαση notebook.

To Microsoft Surface Book θα διατίθεται από $1.499 στις ΗΠΑ και απευθύνεται σε αυτους που θα αγόραζαν ένα high-end laptop όπως το Apple MacBook Prο.



To βάρος του είναι λίγο πάνω από 700 γραμμάρια και μπορεί να πει κανείς ότι έχει πολλά κοινά με το Apple MacBook και το Google Chromebook Pixel. Και τα τρία αυτά συστήματα έχουν πολύ καλή και στιβαρή αίσθηση.

Η οθόνη του είναι 13,5 ιντσών και είναι ιδιαίτερα φωτεινή και καθαρή. Η χρήση της με αφή είναι απλή υπόθεση σε κάθε mode λειτουργίας.

Το πληκτρολόγιο τύπου chiclet έχει καλή αίσθηση και η διαδρομή των πλήκτρων του είναι 1,6mm για να είναι ευχάριστη η αίσθηση του. Εύκολο στη χρήση και με καλή απόκριση είναι το μεγάλο touchpad 5 σημείων.
Κατά την απόσπαση του tablet από το πληκτρολόγιο η επεξεργασία από την ενσωματωμένη GPU της Nvidia σταματά. Για τον λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια του gaming δεν μπορεί να αποσυνδεθεί το κάτω μέρος, αλλά σε ελαφρύτερες εργασίες, δεν θα υπάρχει πρόβλημα διακοπής λειτουργίας του συστήματος.
Η Microsoft είπε πως προγράμματα όπως το Adobe Creative Cloud έχουν ήδη υποστεί τις απαραίτητες ρυθμίσεις, έτσι ώστε να καταλαβαίνουν πότε διακόπτεται η λειτουργία της GPU και να διαχειρίζονται με διαφορετικό τρόπο τις διεργασίες τους ώστε να μη χαθεί η εργασία σας.


 
Οι υποδοχές σύνδεσης είναι στη βάση, όπως έχουμε πει, και σε αυτές περιλαμβάνονται full size USB 3.0 και SD card reader.
To Microsoft Surface Pro δείχνει να είναι ένας πολλά υποσχόμενος ανταγωνιστής των high-end laptop και tablet και θα γοητεύσει αυτούς που θέλουν να είναι ενημερωμένοι στο στιλ τους και δεν θέλουν να αφήνουν δουλειά για το σπίτι.
Στην Αμερική το Microsoft Surface Pro είναι διαθέσιμο από τις 26 Οκτωβρίου.

Στο Cherry Blog μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της εταιρείας μας, να ενημερωθείτε σχετικά με τα projects που ολοκληρώνουμε καθώς και να διαβάσετε ειδήσεις που σχετίζονται με τον τομέα της τεχνολογίας.